Lediga tjänster

Vill du ha ett jobb som berör många medborgare, företag, myndigheter och organisationer? Och ett arbete som är roligt, lärorikt och omväxlande?

Då ska du jobba hos oss!


Tillsammans är vi mer än 1800 medarbetare som kompletterar varandras kompetenser. Allt för att göra det möjligt för allt och alla att komma fram på land, till sjöss och i luften – idag såväl som imorgon. Hur kan du komplettera oss?

Håll koll på våra lediga tjänster här. Inom kort kommer vi även utlysa våra sommarjobb här.

Lediga tjänster  

Som student kan du läsa här vad som gäller ifall du vill ha praktik eller göra ditt examensarbete hos oss.

Praktik

Examensarbete

 

Att söka jobb hos oss

Vi har ett  e-rekryteringssystem och det är i det som du ser våra lediga jobb. Alla som söker jobb hos oss får en personlig sida i vårt e-rekryteringssystem. Där kan du se dina ansökningar och vilken status de har.

Personuppgiftslagen

När du söker ett jobb hos oss registrerar du dina uppgifter, CV och ett personligt brev i vårt e-rekryteringssystem. Dina uppgifter blir sökbara för dem som gör rekryteringen och lagras i två år efter att rekryteringen är avslutad.

Personuppgifterna på den som får jobbet lagras längre. De är offentliga och lämnas ut om någon begär det. Vi ansvarar för uppgifterna och använder dem så som personuppgiftslagen säger att man ska.

Relaterad information